Fosbury & Sons opent twee nieuwe vestigingen in Antwerpen

Fosbury & Sons opent twee nieuwe vestigingen in Antwerpen

en zorgt voor meer dan 20.000 m2 aan inspirerende workspace

Ongeveer 4 jaar na zijn eerste Antwerpse vestiging 'Harmony' opent Fosbury & Sons een tweede locatie in Antwerpen met 'Clarisse' in de Lange Klarenstraat. De opening van Clarisse, goed voor 3500 m2 aan fully serviced kantoorruimte in het hart van Antwerpen, is voorzien voor het najaar van 2020. Food partner Midori zorgt voor gezond krachtvoer die de productiviteit van je werkdag alleen maar ten goede komt. Het jaar 2023 ziet dan weer de opening van Fosbury & Sons 'Montevideo', met 11.000 m2 aan nieuwe werkruimte in de historische Montevideo pakhuizen aan het Eilandje. 

Serge Hannecart, Stijn Geeraets en Maarten Van Gool richten in 2016 Fosbury & Sons op met als missie de kantoorwereld voorgoed te veranderen onder het motto: not your ordinary office. Alle Fosbury & Sons locaties zijn inspirerende, professionele, en bovenal menselijke werkplekken in de stad waar kleine én grote bedrijven samenkomen.

De eerste locatie in de Antwerpse WATT-toren, goed voor intussen 5600 m2 aan hybride kantoorruimtes, heeft een actuele bezettingsgraad van 95%. In het voorjaar van 2020 komt daar nog een extra eventruimte bij van 600 m2.

First we take Antwerp, then we take...

ANTWERP

1/ Fosbury & Sons Clarisse. Opening najaar 2020

3500 m2 in het hart van Antwerpen, vlak aan de Meir, mét parking. Fosbury & Sons Clarisse is een kantoorgebouw uit de jaren 60 dat volledig vernieuwd wordt in samenwerking met OYO Architecten. Het gebouw heeft verschillende grote terrassen waaronder een dakterras. Bar Giorgio, de huiselijke bar van Fosbury & Sons, zal met zijn twee terrassen een prachtig uitzicht over de stad bieden.

Fosbury & Sons Clarisse
Lange Klarenstraat 19
Antwerpen

2/ Fosbury & Sons Montevideo. Opening 2023

11.000 m2 in de historische Montevideo pakhuizen op het Eilandje. In Montevideo is er dus -naast gezellige meeting rooms en eventruimtes- ook plaats voor extra grote privé kantoren. Fosbury & Sons Montevideo <insert architectuur>

Fosbury & Sons Montevideo
Kattendijkdok-Westkaai 
Antwerpen

BRUSSELS

In november 2018 opende de eerste Brusselse vestiging 'Boitsfort' met 7000 m2 in een brutalistische parel in Watermael-Bosvoorde. Voorbije zomer opende Fosbury & Sons dan met 'Alfons' een nieuwe locatie in Groot-Bijgaarden, en op 22 november opent ook in Brussel 'Fosbury & Sons Albert, zeer centraal gelegen op de Albert II-laan. De drie Brusselse Fosbury & Sons locaties zijn samen goed voor 15.000 m2 aan professionele werkruimte.

Een vierde locatie voor F & S in Brussel zit er ook aan te komen, en dit in het voormalige Actiris gebouw aan de beurs Brussel. Een samenwerking met Axel Vervoordt, Coussée & Goris architecten en VDD project development. Opening voorzien voor 2023.

THE WORLD

In januari opent Fosbury & Sons zijn eerste locatie in Amsterdam op de Prinsengracht, en in het voorjaar van 2020 opent het team ook daar meteen een tweede locatie met 'Fosbury & Sons Westerdok'.

'Fosbury & Sons Marina' is dan weer de klinkende naam van de eerste vestiging in Spanje, meerbepaald aan de mooie jachthaven van Valencia, met een prachtig uitzicht op het water. Opening voorzien voor najaar 2020.

Later volgen nog locaties in onder meer Gent en Den Haag.

Fosbury & Sons members

Fosbury & Sons richt zich op bedrijven uit verschillende sectoren (van 1 tot 100 personen en meer) en ook grotere corporate bedrijven die surfen op de golf van thuisstadwerken en een hub willen neerzetten op één van de Fosbury & Sons locaties.

Ons concept past perfect in de hedendaagse samenleving waar bedrijven nood hebben aan flexibiliteit én stabiliteit.  Met deze hybride kantoorruimtes komen werkgevers tegemoet aan de specifieke wensen van elke medewerker; plaats om comfortabel samen te werken maar ook om gefocussed te werken, een interactieve cultuur waarin je mensen kan ontmoeten, mét bovendien ruimte voor rust en ontspanning...Het hoogste doel is altijd meer levenskwaliteit. Bedrijven realiseren zich steeds meer dat ze alleen moeten doen waar ze goed in zijn en kantooroplossingen beter uitbesteden aan experts. - Maarten Van Gool.

Fosbury & Sons leden krijgen toegang tot alle locaties. Een goede geografische spreiding is dus een must. Fosbury & Sons vestigt zich bewust niet enkel op A-locaties. Ze gaan op zoek naar locaties die elk hun eigen uitzonderlijke troeven hebben.

INTERESTED?

Inschrijven voor een membership kan alvast via het contactformulier. Fosbury & Sons Members kunnen terecht op alle Fosbury & Sons locaties.

Contacteer ons
Over Fosbury & Sons

NOT YOUR ORDINARY OFFICE

Fosbury & Sons is a human workspace for your company, big or small.
A place you love to go to every single day.

Workspaces | Meetings | Events | Food